Vanaf nu is het mogelijk om gebruikers toegang te geven tot je database!

Hoe voeg ik een gebruiker toe?

• Log in als beheerder in web.bookzo.nl
  • Klik rechts bovenin op je account

• Klik op Gebruikers
  • Je ziet nu een overzicht van gebruikers of alleen de beheerder
  • Klik op de plus om een gebruiker toe te voegen
  • Voer het mailadres van de gebruiker in
  • Als de gebruiker nog niet bekend is bij Bookzo, ontvangt deze een mail dat er een account is aangemaakt
  • Via de link in de mail kan de nieuwe gebruiker klikken op 'Wachtwoord vergeten' om een wachtwoord in te stellen en vervolgens in te loggen
  • Als de gebruiker al bekend is bij Bookzo, ontvangt deze een mail waarin wordt aangegeven dat hij/zij toegang heeft gekregen tot een database, deze gebruiker hoeft geen wachtwoord meer aan te maken

Hoe beperk ik een gebruiker rechten?

• Open Bookzo desktop
  • Ga naar Stamgegevens, Gebruikers
  • Klik links bovenin op Nieuw
  • Vul een naam en het mailadres van de gebruiker in en zet rechten aan of uit, lees meer
  • Sla op

Hoe verwijder ik een gebruiker?

• Log in in web.bookzo.nl als beheerder
  • Klik rechts bovenin op je account
  • Klik de gebruiker aan die je wil verwijderen
  • Vink de toegang tot de database uit of verwijder de gebruiker van meerdere databases door op het prullenbakje te klikken

Mocht je vragen hebben stuur dan een mail naar support@bookzo.nl of bel naar 0222-745015.