Vanaf nu is het mogelijk om in te stellen welk e-mailadres je als afzender wilt gebruiken voor alle mails die je uit Bookzo verstuurt!

Hoe werkt het?

Als afzender kun je de gegevens van Bookzo gebruiken, je afzender wordt dan noreply@bookzo, wil je hier toch je eigen domeinnaam tonen dan ook!

Bookzo gebruikt een e-mailbezorgingsplatform, als je met je eigen domein gebruik wilt maken van dit platform moet je je als afzender wel eerst valideren.

Dit kun je doen via onderstaande stappen

Hoe valideer ik mijn afzenderadres?

• Open Bookzo Web
  • Ga naar Koppelingen klik op E-mailen, Instellen

• In stap 1 geef je de bedrijfsnaam en het afzender adres op
  • Je kunt uiteraard ook de afzender van Bookzo gebruiken, dan wordt de afzender Dit is mijn bedrijfsnaam <noreply@bookzo.nl>
  • Gasten kunnen wel gewoon reageren op deze mail en die wordt verstuurd naar je eigen e-mailadres, het gaat dus alleen op de afzender
  • Wil je je eigen e-mailadres instellen, klik dan in stap 2 het e-mailadres aan wat je in stap 1 hebt ingevuld, zie hieronder een voorbeeld

Stap 1

Stap 2

• Nu moet het mailadres gevalideerd worden als afzender
  • Hiervoor moet de beheerder van jouw domein een aanpassing maken in de DNS records
  • Klik hiervoor op de knop 'Kopieren' en mail deze gegevens naar de beheerder van je domein
  • Wanneer de DNS records zijn aangepast zie je de onderstaande melding en kun je de wijzingen opslaan

Als je vragen hebt kun je uiteraard contact met ons opnemen via support@bookzo.nl of even bellen naar 0222-745015