Vanaf nu is mogelijk om te chatten met eigenaren!

(alleen icm de Eigenarenomgeving)

Hoe stel je het in?

Het aanzetten van chat instellingen doe je in Bookzo Desktop

• Ga naar Instellingen  en klik op Bookzo chat

• Vink hier vervolgens 'Eigenaar chat' aan en klik op OK
    • De gasten chat wordt later toegevoegd, interne chat is al beschikbaar, lees meer

Wat kan de eigenaar doen?

• Wanneer de eigenaar inlogt in het portal ziet hij bij de accommodatie de mogelijkheid om een vraag te stellen

• Klik op Stel uw vraag en de eigenaar kan een bericht typen
  • Wanneer de eigenaar onder de tab Reserveringen een reservering opent, heeft hij/zij hier ook de mogelijkheid om een bericht te sturen

Hoe ontvang ik een chat van de eigenaar?

• In Bookzo Web worden de chats getoond bij To-do

• Door op de knop 'Reservering' te klikken kom je in de reservering uit en heb je de mogelijkheid om te reageren naar de eigenaar

• Als je op verzenden klikt gaat 'Toon in to-do' uit en is de chat niet meer zichtbaar in To-do
  • Toon in to-do is uiteraard ook weer aan te zetten als je deze reservering niet uit het zicht wilt verliezen

Hoe ontvangt de eigenaar een chat van mij?

• De eigenaar logt in op het portal
  • Als er een chat is ziet hij een notificatie op de tegel van de accommodatie

• Wanneer de eigenaar de tab Reserveringen klikt ziet hij op welke reservering een chat is ontvangen

• De eigenaar opent de reservering en kan hier ook weer een reactie geven.

Mail versturen wanneer er een chat wordt gestuurd of ontvangen

Het is mogelijk om een taak in te stellen die een mail verstuurd wanneer een eigenaar een bericht stuurt, of wanneer jij een bericht naar de eigenaar stuurt.

Neem voor het inrichten van deze taken contact op met Bookzo via support@bookzo.nl of bel 0222-745015