Bookzo heeft een geheel vernieuwde online bookings engine ontwikkeld: 'Bookzo Elements'.

De voordelen van Bookzo Elements:

• Eenvoudig te integreren in bestaande en nieuwe websites (2 regels code kan genoeg zijn voor een compleet werkende bookings engine).
  • Toepasbaar in elke website, met of zonder CMS.
  • Veel flexibiliteit qua opbouw van de pagina's en vormgeving (Elementen).
  • Meerdere accommodaties in één keer online te boeken.

Bekijk alle voordelen van Bookzo Elements in onderstaand document!

Uitgebreide documentatie en configurator van Bookzo Elements:
  https://configurator.bookzo.nl/
  Neem contact op met customer support om een API key aan te vragen