Ga naar https://beheer.mijnreservering.info/Bookzo/Account/Login om een wachtwoord aan te vragen.

• Vul uw geregistreerde e-mailadres in en klik op de link Wachtwoord vergeten / Nieuw wachtwoord aanvragen (let op: klik eenmaal op de link, anders wordt er nog een nieuw wachtwoord aangemaakt).
  • U ontvangt direct per e-mail een wachtwoord.
  • Dit wachtwoord kunt u later eventueel wijzigen.

Start Bookzo, het onderstaande inlogscherm verschijnt:

• E-mailadres: vul hier uw geregistreerde e-mailadres in
  • Wachtwoord: vul hier het wachtwoord in wat per e-mail is toegestuurd.
  • Klik op [Doorgaan] om in te loggen.

Is het inloggen gelukt, dan kunt u het bestand Connections-oud.xml van uw computer verwijderen.