Je gaat beginnen met Bookzo

Voordat je kunt beginnen met werken in Bookzo moet je deze eerst op de computer installeren. In dit artikel leggen wij je uit hoe dat werkt en helpen wij je op weg met het inloggen in Bookzo.

Bookzo installeren op een Windows computer

Om Bookzo te installeren volg je de volgende stappen:

1. Download de laatste versie via https://cdn.bookzo.nl/install5/Setup.exe
  2. Dubbelklik op het bestand om de installatie uit te voeren.
  3. Na de installatie start Bookzo automatisch op.
  4. Login met het geregistreerde e-mailadres en wachtwoord wat aan uw licentie is gekoppeld.

• E-mailadres: vul hier het geregistreerde e-mailadres in.
  • Wachtwoord: vul hier het wachtwoord in wat per e-mail is toegestuurd.
  • Klik op [Doorgaan] om in te loggen in Bookzo.

⚠️ Wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuwe aan via de link 'Wachtwoord vergeten?'. Houdt er rekening mee als je een nieuw wachtwoord aanvraagt dat je ook op andere werkplekken opnieuw moet inloggen.

Zie ook: Wachtwoord licentie login wijzigen.

De minimale systeemvereisten zijn:

• Windows 7 of hoger
  • i5 processor
  • 4 GB intern geheugen

Bookzo installeren op een Apple computer

Het is mogelijk om via Parallels een cloud versie van Bookzo te installeren op Apple computers. De kosten hiervan bedragen € 20,- eenmalige setup kosten en € 10,- per online werkplek per maand.

Zie ook: Installeren Parallels