Automatische mail

Onder Instellingen > Online instellingen > E-mail vind je de standaard notificatie e-mail, welke automatisch wordt verstuurd naar de gast na een online boeking. Deze email is te personaliseren. Ga naar Instellingen > Online instellingen > E-mail om het e-mailbericht op te maken.

Bij de configuratie van de online instellingen (Instellingen > Online Instellingen > Instellingen) vind je het vinkje 'Verstuur email na boeking' welke bepaald of je gebruik wilt maken van deze email.

Ga je bijvoorbeeld gebruik maken van een Brief of Document welke je direct wilt versturen na een boeking, dan kan je het vinkje hier uitzetten. Zo ontvang de gast niet 2 bevestigingsemails.

Samengevoegde velden

Om de email te personaliseren naar de gegevens van de boeker kan je samengevoegde velden gebruiken, deze velden halen informatie op uit de reserveringsgegevens. De onderstaande samengevoegde velden kunnen hiervoor gebruikt worden:

<Contactpersoon>

<Achternaam>

<Adres>

<Postcode>

<Plaats>

<Land>

<Email>

<Telefoon>

<Mobiel>

<Reserveringnummer>

<AantalPersonen>

<AankomstDatum>

<VertrekDatum>

<Totaalbedrag>

Voorbeeld template

Geachte heer/mevrouw <Contactpersoon>,

Bij deze bevestigen wij dat uw reservering met nummer <Reserveringsnummer> voor <Accommodatie> met <AantalPersonen> personen van <AankomstDatum> tot <VertrekDatum> is ontvangen.

Wij hebben de volgende gegevens van uw genoteerd:

<Contactpersoon>

<Adres>

<Postcode> <Plaats>

<Land>

E-mail: <Email>

Telefoon: <Telefoon>

Mobiel: <Mobiel>

U ontvangt spoedig een bevestiging/factuur van ons.

Met vriendelijke groeten,

De Verhuurder