De standaard kleuren die in het planbord worden gebruikt zijn naar eigen inzicht aan te passen. Het betreft kleuren van:

Bevestigingbetaalddeelsbetaaldopenstaand
Factuurbetaalddeelsbetaaldopenstaand
Reserveringbetaalddeelsbetaaldopenstaand
DeelFactuurbetaalddeelsbetaaldopenstaand
Blokkering

Ingecheckedbetaalddeelsbetaaldopenstaand
Keyplanavailablenotavailable

Plaats bijgaand colors.xml bestand in de map (mijn)Documenten/Bookzo/colors.xml. Pas de kleurcodes naar eigen voorkeur/inzicht aan.

Keyplan (alleen van toepassing als u koppelt met Keyplan)
In het planbord worden accommodaties die niet beschikbaar zijn ROOD weergeven en accommodaties die wel beschikbaar zijn GROEN. Door #00 vóór de kleurcode te plaatsen wordt de kleur 'transparant' en worden als het ware de kleuren van Keyplan genegeerd.