Standaard opent het planbord op de dag van vandaag en kan er 8 dagen terug worden gekeken. Wilt u bijvoorbeeld meer dagen terug kijken, verander dan de datum bij 'Reserveringen vanaf' (rechtsboven in het scherm).

Wilt u standaard een langere termijn terug kijken? Verander dan het getal voor de 'Reserveringen vanaf' datum. Dit is het aantal dagen wat terug gekeken kan worden voor de ingestelde datum. Bookzo onthoudt deze instelling bij het opnieuw opstarten.