U gaat beginnen met Bookzo!

Voordat u kunt beginnen met werken met Bookzo moet u deze eerst op uw computer installeren. In dit artikel leggen wij u uit hoe dat werkt en helpen wij u op weg met het aanmelden bij Bookzo.

Bookzo installeren op een Windows computer

Om Bookzo te installeren volgt u de volgende stappen:

1. Download de laatste versie via http://cdn.bookzo.nl/install/Setup.exe.
  2. Dubbelklik op het bestand om de installatie uit te voeren.
  3. Na de installatie start Bookzo automatisch op.
  4. Login met het geregistreerde e-mailadres en wachtwoord wat aan uw licentie is gekoppeld.

• Naam: vul hier het geregistreerde e-mailadres in.
  • Wachtwoord: vul hier het wachtwoord in wat per e-mail is toegestuurd.
  • [x] Vink wachtwoord opslaan op deze computer aan om bij een volgende start de inlog over te slaan.

⚠️  Bent u het wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuwe aan via de link Nieuw wachtwoord aanvragen. Vul geen wachtwoord in als u een nieuw wachtwoord aanvraagt er wordt een nieuw automatisch wachtwoord naar u toe gemaild welke u later eventueel weer kunt aanpassen. Houdt er ook rekening mee als u een nieuw wachtwoord aanvraagt dat u ook op bestaande werkplekken opnieuw moet inloggen.

Zie ook: Wachtwoord licentie login wijzigen.

De minimale systeemvereisten zijn:

• Windows 7 of hoger
  • i5 processor
  • 4 GB intern geheugen

Bookzo installeren op een Apple computer

Het is mogelijk om via Parallels een cloud versie van Bookzo te installeren op Apple computers. De kosten hiervan bedragen € 30,- eenmalige setup kosten en € 10,- per online werkplek per maand.

Betreft het een tijdelijke thuiswerkplek i.v.m. het Corona virus, dan brengen wij géén setup kosten in rekening.

Zie ook: Installeren Parallels